0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Cat de des trebuie curatata canapeaua?

Cat de des trebuie curatata canapeaua?

Canapelele sunt foarte rar curatate profesional. De aceea, in maxim un an de folosinta, canapeaua capata un miros neplacut iar sezutul si manerele evidentiaza urmele de uzura, fiind deja mai inchise la culoare in aceste zone.

Materialul textil, indiferent ca e vorba de stofa, catifea, panza sau bumbac, atrage particulele de praf si de murdarie din atmosfera si din contactul cu corpul nostru. Stam cu picioarele pe canapea, uneori stam imbracati sumar, iar transpiratia corpului nostru este absorbita de tapiterie. Alteori se intampla sa dormim sau sa mancam pe canapea, deci materialul este in contact cu tot felul de impuritati si secretii ce se impregneaza in fibra textila.

De ce trebuie curatate canapelele periodic?

Iata doar 3 motive:

1. Eliminarea petelor

Oricand se poate intampla un accident: se poate varsa un pahar de suc, pot face mizerie animalele de companie din casa, poate scapa nepotelul acuarelele, etc. In acest caz este importanta interventia cat mai rapida. Cu cat o pata se usuca si se fixeaza mai mult in tesatura materialului textil, cu atat e mai greu de eliminat total.

2. Aspectul estetic general

Este clar ca daca zonele cele mai "populare" incep sa fie mai inchise la culoare decat restul canapelei, a venit vremea ca aceasta sa primeasca o spalare generala. Singurul mod corect de curatare a canapelei este spalarea profesionala, cu injectie-extractie si detergenti cu uscare rapida, executata de personal calificat.

3. Sanatatea familiei

Mediul umed si caldura favorizeaza dezvoltarea bacteriilor, acarienilor si microbilor iar eventualele pete nu fac decat sa sporeasca inmultirea acestora. Este inutil de mentionat ca cei mai multi daunatori dintr-o casa se afla in canapele, covoare si draperii. Cu cat acestea sunt curatate mai des, cu atat aerul respirat zi de zi in casa este mai sanatos.

La cat timp se curata canapeaua?

In mod uzual, daca nu au loc accidente ce impun curatarea pe loc a canapelei, aceasta poate fi curatata profesional o data la maxim 12 luni. Daca in casa sunt caini si pisici sau copii mici, se recomanda o curatare generala la minim 6 luni.

mai multe despre curatarea la domiciliu...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: curatare rapida