0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Cat de des trebuie curatata canapeaua?

Canapelele sunt foarte rar curățate profesional. De aceea, în maxim un an de folosință, canapeaua capătă un miros neplăcut iar șezutul și mânerele evidențiază urmele de uzură, fiind deja mai închise la culoare în aceste zone.

Cat de des trebuie curatata canapeaua?

Materialul, indiferent că este vorba de stofă, catifea, pânză, bumbac sau chiar piele, atrage particulele de praf și de murdărie din atmosferă și din contactul cu corpul nostru. Stăm cu picioarele pe canapea, uneori stăm îmbrăcați sumar, iar transpirația corpului este absorbită de tapițerie. Alteori se întâmplă să dormim sau să mâncăm pe canapea, deci materialul este în contact cu tot felul de impurități și secreții ce se impregnează în fibra textilă.

În plus, chiar dacă de obicei acordăm atenție curățeniei normale din casă – aspirăm, ștergem praful sau dăm cu mopul, nu același lucru îl facem și cu canapeaua. Gândește-te doar la cât timp petreci tu sau familia ta pe canapea în comparație cu cât de des o cureți.

De ce trebuie curățate canapelele periodic?

Iata doar 3 motive:

1. Eliminarea petelor

Un accident se poate întâmpla oricând: se poate vărsa un pahar de suc sau de vin, o ceașcă de cafea, pot face mizerie animalele de companie din casă, cel mic poate scăpa acuarelele pe canapea. Și câte altele...

În acest caz este importantă intervenția cât mai rapidă. Cu cât o pată se usucă si se fixează mai mult în materialul canapelei, cu atât va fi mai greu de eliminat în totalitate.

2. Aspectul estetic general

Este clar că dacă zonele cele mai "populare" încep să fie mai închise la culoare decât restul canapelei, a venit vremea ca aceasta să primeasca o spălare generală. Singurul mod corect de curățare a canapelei este spălarea profesională, cu injecție-extracție și detergenți cu uscare rapidă, executată de personal calificat. Aceasta nu doar că va face canapeaua să arate mult mai bine, dar îi va crește și durata de viață.

3. Sănătatea familiei

Dacă nu este curățată suficient de des, pe canapea se acumulează praf, bacterii, acarieni și microbi, iar eventualele pete nu fac decât să sporească înmulțirea acestora.

Este inutil de menționat că cei mai mulți dăunatori dintr-o casă se află în canapele, covoare și draperii. De acolo, ei se vor împrăștia în aerul din locuință și vor duce la alergii sau la alte boli. Cu cât aceste obiecte sunt curățate mai des, cu atât aerul respirat zi de zi în casă este mai sănătos.

La cât timp se curăță canapeaua?

Curățarea canapelei ar trebui să facă parte din rutina normală de curățenie. Ca și restul casei, canapeaua ar trebui aspirată o dată la 1-2 săptămâni. Astfel vei elimina firele de păr, firimiturile sau alte resturi, precum și o parte din praful atât de dăunător organismului.

Pentru a elimina însă bacteriile și alergenii care se află în profunzime, vei avea nevoie de o curățare a canapelei cu echipament profesional.

În mod normal, dacă nu au loc accidente ce impun curățarea pe loc a canapelei, aceasta poate fi curățată profesional o dată la 6 sau la 12 luni, în funcție de cât de frecvent este folosită. Dacă în casă sunt și copii mici sau animale de companie, se recomandă o curățare generală o dată la 3-4 luni.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Pentru altă dată contactați-ne la 0723 61 58 98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723 61 58 98


Facebook: curatare rapida