0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Cum scoti petele de sange, cafea, ulei de pe canapea sau covor?

Cum scoti petele de sange, cafea, ulei de pe canapea sau covor?

Ai varsat cola sau cafea pe covorul alb din living sau ti-ai luat de mancare pe canapea si ti-a scapat felia de paine cu untul in jos, exact ca in legile lui Murphy? Nu te panica! Am fost cu totii in astfel de situatii, insa felul cum abordam problema poate face diferenta intre o canapea patata, un covor stropit sau o curatare corecta si eficienta cu eliminarea petelor definitv!

De cele mai multe ori, cand incercam sa reparam un astfel de accident, nu reusim decat sa inrautatim situatia. Primul instinct este sa frecam pata imediat cu apa (sau apa si sapun) apoi sa stergem cu o carpa sau un servetel de hartie. Este evident ca prin acest demers naiv nu vom reusi decat sa intindem pata sau sa o impregnam si mai adnac in firba materialului prin frecare. In timp, materialul se va imbacsi, va atrage praf si zona frecata va capata alta culoare si textura fata de restul canapelei sau covorului.

Recomandari pentru scoaterea petelor din orice material:

Prima conditie pentru ca o pata dificila (cafea, coca cola, sange, ulei, etc) sa poata fi curatata este sa se actioneze cat mai rapid. Cu cat substanta care pateaza a apucat sa se usuce si sa isi schimbe consistenta/culoarea in contact cu materialul patat, cu atat sansele de o indeparta integral scad.

Pentru a evita intinderea petei sau deteriorarea materialului in urma folosirii de detergenti sau substante de curatare inadecvate este recomandata efectuarea unei curatari profesionale, la domiciliu.

Curatarea profesionala a petelor se face folosind solutii si echipamente pe care nu le avem la indemana acasa: perii rotative cu diverse duritati, tehnologia injectie-extractie, tratamentul cu abur si, evident, solutiile eco de curatare cu uscare rapida.

Peria rotativa

Petele mai uscate sau mai dense, ce au apucat sa se intareasca un pic in fibra textila a materialului, trebuie sa fie dizlocate (topite) prin frecare cu o perie de duritate adecvata suportului curatat. Pentru aceste situatii folosim un pistol pneumatic cu perie rotativa ce dezvolta peste 1000 de rotatii pe minut, ajutandu-ne sa acoperim optim suprafata patata si totodata sa economisim timp.

Aspiratorul cu injectie-extractie

Unul dintre cele mai importante aspecte ale curatarii profesionale este extragerea apei si solutiei active din materialul canapelei/covorului. Altfel, chiar daca pata este elimnata pe moment, lichidul ramas in textil se va usca necontrolat iar impuritatile si murdaria ramase in material vor fi vizibile ca o pata mai diluata si mai extinsa, sau chiar vor produce mucegai si mirosuri neplacute atunci cand umezeala ajunge in straturile suport ale tapiteriei (in cazul canapelelor, spre exemplu).

Echipamentul profesional cu injectie-extractie realizeaza simultan spalarea suprafetei textile si extragerea substantei active dupa ce aceasta actioneaza in material, lasand textilul uscat si frumos mirositor la finalul operatiunii.

Aspiratorul cu abur

Unele pete uleioase sau intarite sunt mai greu sau chiar imposibil de eliminat fara un tratament termic, de aceea in aceste cazuri folosim aparatul cu abur ce are avantajul de a actiona local, cu o dispersie minima de apa, topind la peste 150 grade Celsius cele mai incapatanate pete!

Solutii de curatare profesionale

Este inutil de precizat cat sunt de importante substantele folosite pentru a elimina o pata greu de scos de pe canapele sau covoare. Agentii de curatare profesionali pentru tapiterii, 100% ecologici, netoxici, cu uscare rapida, ne ajuta sa indepartam murdaria si petele de orice natura eficient, lasand in urma textilul proaspat si un miros fresh.

Cum se realizeaza curatarea profesionala a petelor la domiciliu?

Este comod si rapid! Ne deplasam cu unitatea mobila direct la tine acasa, executam operatiunea de elminare pete si curatare pe loc, iar in maxim 60 minute vei avea un covor sau o canapea complet curatate, fara pete, uscate si parfumate!

Vezi care sunt etapele curatarii si procedurile detaliate pentru curatare canapele pe loc si curatare covoare acasa.

mai multe despre curatarea la domiciliu...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: curatare rapida