0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Curatare canapele la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov

Servicii curatare canapele, eliminare a petelor, murdariei si acarienilor, executate la domiciliu, cu personal calificat si aparatura de ultima generatie. Curatare profesionala canapele pe loc in Bucuresti!

A venit vremea sa-ti cureti canapeaua!

Gandeste-te cat de des stergi praful, dai cu aspiratorul sau cu mopul, pentru a-ti pastra casa curata, fara microbi si alergeni. De ce sa nu acorzi aceeasi atentie curatarii canapelei sau fotoliilor?

Materialul textil al canapelei este in contact cu corpul si hainele noastre zi de zi, fiind in timp afectat de uzura specifica, pete, murdarie, mirosuri neplacute, bacterii si acarieni. De aceea, canapeaua trebuie curatata cel putin o data la sase luni pentru a mentine in casa un mediu de viata curat si igienic.

Curatare profesionala canapele

Nu te ingrijora, cu ajutorul nostru canapeaua ta va arata ca noua! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul curatarii si intretinerii tapiteriilor diverse, folosim echipamente profesionale si substante dedicate fiecarui tip de suprafata textila pentru a obtine cele mai bune rezultate!


Servicii curatare canapele Curatare canapele cu abur

Cum trebuie curatata canapeaua?

Niciun mobilier nu arata bine daca se afla intr-o stare murdara, deci trebuie eliminate petele si urmele de folosire intensa. In plus, bacteriile si acarienii din tapiteria canapelei genereaza mirosuri neplacute si pot provoca alergii, punand in pericol sanatatea familiei, de aceea este esentiala o igienizare completa a canapelei.

Procesul de curatare profesionala a canapelei incepe cu aspiratul tuturor suprafetelor textile


In cazul canapelelor foarte murdare folosim aspiratorul profesional SEBO cu perie speciala pentru indepartarea prafului si parului de animale sau electrobatatorul pentru dizlocarea impuritatilor, acarienilor si deschiderea porilor materialului textil.

Urmeaza spalarea canapelei cu aspiratorul injectie-extractie si detergenti cu uscare rapida


Inspectia generala a starii tapiteriei ne indica zonele mai afectate, ce necesita mai multa atentie. Urmele de utilizare si petele mai dificile sunt pre-tratate cu detergenti speciali si se actioneaza in detaliu cu pistolul pneumatic cu perie rotativa. Apoi are loc procesul de curatare a intregii canapele cu echipamentul Bissell injectie-extractie, lider in domeniu.

In final, eliminam acarienii si bacteriile printr-o igienizare cu aburi a tapiteriei canapelei


Deoarece anumite zone mai greu accesibile pot fi medii propice de dezvoltare pentru bacterii, microbi si acarieni, este importanta dezinfectarea acestora la 150° Celsius cu aspiratorul cu abur de la Karcher a carui actiune este utila si in dizlocarea unor pete uleioase care "cedeaza" doar la temperaturi ridicate.

Curatare canapea la domiciliu

100% fara alergii

: prin curatarea cu aburi si prin tratamentul profesional aplicat tapiteriei (100% ecologic, netoxic, fara compusi organici volatili), reducem cantitatea de contaminanti care provoaca alergiile.

Folosim exclusiv detergenti profesionali pentru tapiterie

, cu uscare rapida, de la Meguiar's, Mafra si K2r, acesti agenti de curatare de traditie indepartand murdaria si petele de orice natura in siguranta si eficient, lasand in urma textilul tapieriei proaspat si curat precum si un miros foarte placut.


Cat dureaza si cat costa curatarea canapelei?

Curatare canapele acasa

Canapea 2 locuri

(30 min)
150 lei  doar 129 lei in luna

Canapea 3 locuri

(45 min)
200 lei  doar 149 lei in luna

Canapea extensibila / coltar cu sezlong

(60 min)
250 lei  doar 199 lei in luna

*Tarifele de mai sus includ si deplasarea la domiciliu


Nota: Pentru mai multe repere curatate, spre exemplu canapea + fotolii, sau canapea+fotolii+scaune tapitate putem aplica discounturi de volum. Contactati-ne pentru o oferta personalizata! Vezi si oferta curatare fotolii.

Serviciul de curatat canapele la domiciliu

Servicii curatare la domiciliu

Suntem o firma specializata in curatare la domiciliu, spalare canapele 2 si 3 locuri, canapele extensibile, canapele cu sezlong sau coltare, fotolii, taburete, scaune tapitate, scaune de birou textile si tot ceea ce inseamna tapiterie si mobilier tapitat.

Ne deplasam in regim de urgenta la adresa clientului, oriunde in Bucuresti si Ilfov, folosind unitatea mobila si realizam curatarea pe loc a oricaror repere de tapiterie, in timp record.

Garantia noastra pentru curatarea canapelelor pe loc

Experienta personalului nostru calificat, precum si echipamentele si solutiile de curatare profesionale folosite, ne permit sa garantam implicit si explicit pentru indepartarea murdariei, scoaterea celor mai comune tipuri de pete, eliminarea acarienilor si a mirosului urat din orice canapea sau mobilier tapitat, indiferent de materialul textil. Nu putem garanta pentru interventiile anterioare realizate de terti folosind solutii neconforme, sau pentru cazurile izolate de uzura de natura mecanica sau chimica (material tocit, gaurit, afectat de agenti adezivi, corozivi, etc).


Recomandarile clientilor nostri:

"[...] Nu am stiut ca poate fi asa de usor si comod! Echipa dvs. a venit la doar cateva ore dupa ce v-am apelat, si au curatat canapeaua si fotoliile in putin peste o ora. [...] Nici nu am sperat ca o asemenea lucrare poate fi facuta pe loc, in aceeasi zi! Va multumesc pentru tot!"

Diana S., Bucuresti

mai multe recomandari...

Curatare canapele Curatare canapele la domiciliu

De ce sa apelezi la CuratareRapida.ro?

Firma noastra ofera flexibilitate, seriozitate si promptitudine, garantand pentru calitatea serviciilor de curatare tapiterii, indiferent de tipul de mobilier tapitat. Iata doar cateva dintre atuurile noastre:

  • EXPERTI: vechime de peste 10 ani in domeniu
  • COMOD: curatarea tapiteriei se face pe loc, la domiciliul clientului
  • IGIENIC: bacteriile si acarienii din canapeaua necuratata periodic iti afecteaza sanatatea
  • PROFI: aparatura si detergenti de top pentru curatare profesionala
  • IEFTIN: preturi scazute pentru Bucuresti si Ilfov, oferte speciale curatare repere textile
  • RAPID: operatiunea de curatare a canapelei se executa in general in 30-45 minute

contact firma curatare la domiciliu Ai nevoie de ajutor sau de o cotatie?
suna-ne
   acum:
0723 61 58 98
contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Pentru altă dată contactați-ne la 0723 61 58 98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723 61 58 98


Facebook: curatare rapida