0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Curățare cu aburi - evită greșelile frecvente!

Procesul de curățare cu aburi este una dintre cele mai folosite metode de igienizare, atât a suprafețelor dure (ceramice, metalice etc), cât și a suprafețelor textile, tapițate.

Crezi că știi să folosești corect curățătorul cu aburi? În teorie nu e nimic complicat – îl conectezi la priză, îl pornești, umpli rezervorul cu apă curată și cureți. Hai să vedem însă de ce elemente țin cont cei care prestează servicii de curățare profesională cu aburi.

Curatare cu aburi

Curățare cu abur în spații umede și reci

Unul dintre principalele avantaje ale curățării cu abur este uscarea foarte rapidă a suprafețelor, însă clima rece și umedă nu este cea mai bună pentru uscarea covoarelor sau a canapelelor. Ține deci cont de spațiul în care folosești aburii! Acesta trebuie să fie încălzit și aerisit, astfel încât uscarea să fie optimă!

Aparatele electrice și apa nu fac casă bună!

Ai grijă dacă folosești aburi pentru a curăța aparate electrice sau zone unde există prize, cabluri etc. Cel mai bine este să te asiguri că totul este scos din priză, iar obiectul pe care vrei să-l cureți este izolat și nealimentat.

Nu ai aspirat în prealabil?

Aspirarea țesăturilor elimină praful și depunerile superficiale, făcând mai ușoară curățarea ulterioară cu aburi. Dacă suprafețele nu sunt bine aspirate, praful și murdăria se vor transforma într-o peliculă ce va fi întinsă pe toată suprafața cu ocazia injecției de aburi.

Testează înainte să faci curățare cu aburi!

Nu uita că aburul este fierbinte! Dacă încerci să cureți cu abur canapeaua din piele sintetică sau perdelele colorate, poți avea surpriza să descoperi că aburul topește materialul sau întinde culorile. Atunci când cureți pentru prima dată cu aburi un material nou, este recomandat să testezi efectele aburului pe un colț sau pe o zonă mică și ascunsă a acestuia.

Curățărea cu aburi a petelor

Din păcate, nu există o soluție rapidă de curățare locală cu aburi. Dacă intervii doar pe o pată sau pe o zonă a canapelei sau covorului, în urma uscării vei observa că zonele care nu au fost curățate par murdare prin comparație. Profită de pata sau de zona murdară și ocupă-te integral de întreg obiectul, efectuând o curățare cu aburi profundă.

Trebuie să elimini detergentul sau soluția de curățare

Agenții de curățare cu abur ucid 99% din bacterii. Dacă totuși preferi să folosești în prealabil o soluție de curățare clasică, asigură-te că urmele acesteia sunt indepărtate înainte să începi curățarea cu aburi. În caz contrar, reziduul rămas va atrage mai ușor murdăria în viitor.

Curățarea cu aburi pe suprafețe greșite

Materialele sintetice și unele fibre naturale, cum ar fi lâna, pot suferi la acțiunea directă a aburului la 150 grade Celsius. Ai grijă si de țesăturile delicate, cum ar fi mătasea, suprafețele vopsite cu vopsea pe bază de apă și de draperiile și perdelele subțiri, din material plastic/polimeri.

Dacă știi ce "capcane" să eviți, poți curăța cu abur simplu și eficient, fără a avea probleme! Sfatul nostru final este să te asiguri că folosești aparatele și accesoriile potrivite pentru curățarea cu aburi. Dacă ai nevoie de o curățare profesională a jaluzelelor sau draperiilor sau de o igienizare a saltelei împotriva acarienilor de pat, poți apela la serviciul nostru prestat la domiciliu, cu personal calificat și rezultate garantate. Nu vei cheltui o avere și vei avea siguranța unei curățări impecabile, fără surprize neplăcute!

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Pentru altă dată contactați-ne la 0723 61 58 98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723 61 58 98


Facebook: curatare rapida