0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Evita greselile frecvente din procesul de curatare cu aburi

Evita greselile frecvente din procesul de curatare cu aburi

Curatarea cu aburi este una dintre cele mai folosite metode de igienizare atat a suprafetelor dure, ceramice, metalice, etc cat si a suprafetelor textile, tapitate.

Crezi ca stii sa folosesti corect curatatorul cu aburi? In teorie nu e nimic complicat, il conectezi la priza, il pornesti, umpli rezervorul cu apa curata si cureti. Hai sa vedem insa de ce elemente tin cont cei care presteaza servicii de curatare profesionala cu aburi.

Curatare cu abur in spatii umede si reci

Unul dintre principalele avantaje ale curatarii cu aburi o reprezinta uscarea foarte rapida a suprafetelor, insa clima umeda si rece nu este cea mai buna pentru uscarea covoarelor sau canapelelor. Deci tineti cont de spatiul in care folositi aburii, sa fie incalzit si aerisit, astfel incat uscarea sa fie optima.

Apa si aparatele electrice nu fac casa buna!

Ai grija daca folosesti aburi pentru a curata aparate electrice, sau zone unde exista prize, cabluri, etc. Cel mai bine este sa te asiguri ca totul este scos din priza si obiectul curatat este izolat si nealimentat.

Nu ai aspirat in prealabil?

Aspirarea tesaturilor elimina praful si depunerile superificale, facand mai usaora curatarea ulterioara cu aburi. Daca suprafetele nu sunt bine aspirate, praful si murdaria se vor transforma intr-o pelicula ce va fi intinsa pe toata suprafata cu ocazia injectiei de aburi.

Testeaza inainte sa folosesti aburul!

Nu uita ca aburul este fierbinte. Daca incerci sa cureti cu abur canapeaua din piele sintetica sau perdelele colorate, poti avea surpriza sa descoperi ca aburul topeste materialul sau intinde culorile. Prima data cand cureti cu abur un material nou este recomandat sa testezi efectele aburului intr-un colt sau o mica zona ascunsa a acestuia.

Curatarea locala a petelor

Din pacate, nu exista o solutie rapida de curatare locala cu aburi; daca intervii doar pe o pata sau o zona a covorului sau a canapelei, in urma uscarii vei observa ca zonele care nu au fost curatate par murdare prin comparatie. Profita de pata sau zona murdara si ocupa-te integral de tot reperul, executand o curatare cu aburi profunda.

Detergentul sau solutia de curatare trebuie eliminata

Agentii de curatare cu abur ucid 99% din bacterii. Daca totusi preferi sa folosesti in prealabil o solutie de curatare clasica, asigura-te ca urmele acesteia sunt indepartate pana la inceperea curatarii cu aburi, altfel reziduul ramas va atrage mai usor murdaria in viitor.

Curatarea cu aburi pe suprafete gresite

Fibrele naturale, cum ar fi bumbacul si lana pot fi curatate cu aburi fara probleme. Cu toate acestea, materialele sintetice pot suferi la actiunea directa a aburului la 150 grade Celsius. Ai grija si de tesaturile delicate, cum ar fi cum ar fi matasea, suprafetele vopsite cu vopsea pe baza de apa si de draperiile si perdelele subtiri, din material plastic/polimeri.

Daca stii ce "capcane" sa eviti, poti curata cu abur simplu si eficient fara a avea probleme! Sfatul nostru final este sa te asiguri ca folosesti aparatele si accesoriile potrivite pentru curatarea cu aburi. Daca ai nevoie de o curatare profesionala a jaluzelelor sau draperiilor, sau o igienizare a saltelei impotriva acarienilor, cel mai bine este sa apelezi la serviciul nostru prestat la domiciliu, cu personal calificat si cu rezultate garantate! Nu vei cheltui o avere si vei avea siguranta unei curatari impecabile, fara surprize neplacute!

mai multe despre curatarea la domiciliu...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: curatare rapida