0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Curățare draperii, rolete textile și jaluzele verticale în București

Servicii profesionale de curatat jaluzele textile, verticale, tip roleta sau romane, draperii si perdele. Inlaturarea prafului, urmelor de murdarie si mirosului se realizeaza pe loc, cu personal calificat.

Cand ti-ai curatat ultima data draperia?

Ai observat ca membrii familiei tale sunt deseori bolnavi, au nasul infundat, stranuta sau tusec, fac alergii sau chiar febra? Te-ai gandit ca sursa problemei este chiar sub nasul tau?

Daca perdelele si draperiile nu sunt curatate in mod regulat, cu timpul praful, acarienii si murdaria duc la imbacsirea acestora, ce afecteaza atat starea lor estetica cat mai ales sistemul imunitar al celor din casa, aerul respirat fiind cauza problemelor respiratorii, a alergiilor si a scaderii imunitatii in general.

Curatare draperii la domiciliu

Pentru un mediu sanatos jaluzelele textile si draperiile trebuie curatate profesional la maxim 6 luni.

Igienizarea draperiei se realizeaza pe loc, cu echipamente dedicate pentru aspirare si curatare cu abur, ce garanteaza eliminarea prafului si murdariei, inlaturarea petelor, a acarienilor si a mirosurilor neplacute.


Curatare perdele si draperii

Se pot curata draperia sau jaluzelele fara a fi demontate?

DA! Curatarea profesionala a jaluzelelor sau draperiilor se poate realiza pe loc, fara demontare, in peste 90% din cazuri!

Stim cat este de incomod sa ajungi la galerie, sa te chinui cu sistemul de prindere, pentru ca apoi sa speli draperia la masina de spalat, de unde iese sifonata (daca materialul poate fi spalat la masina), sa o usuci uniform pentru a nu se pata, apoi sa reiei toti pasii de mai sus pentru a o monta la loc.

Atentie! Unele sisteme de jaluzele textile nu sunt concepute pentru a fi demontate, iar unele materiale folosite la draperii nu permit spalarea la masina ci trebuie executata o curatare uscata, cu aburi!

Cum se curata draperiile profesional?

Cele mai multe draperii, jaluzele verticale si roletele (rulouri) textile pot fi igienizate si readuse in cea mai buna forma estetica in max. 60 min, cu echipamente si solutii profesionale, fara a fi demontate!

Curatare jaluzele verticale Curatare rolete textile

Alege curatarea profesionala la domiciliu, prestata cu personal calificat, cu peste 10 ani de experienta in domeniu! Aceasta este executata pe loc, nu costa o avere si ofera rezultate extraordinare! Draperia sau jaluzelele tale vor arata ca noi, garantat!

In prima faza se aspira ambele fete ale materialului

pentru indepartarea prafului, dizlocarea impuritatilor si pregatirea fibrelor textile in vederea curatarii cu aburi.

Urmatoarea etapa o reprezinta evaluarea tipului de tesatura/fibra textila

in vederea alegerii solutiei de curatare potrivite pentru a elimina murdaria si petele superficiale din respectivul material, acestea fiind pre-tratate local, daca este cazul.

Urmeaza curatarea cu aburi

pe ambele fete ale draperiei sau jaluzelei / roletei textile, pentru care folosim aspiratorul cu abur profesional de la Karcher ce realizeaza igienizarea la 150° Celsius, eliminand totodata alergenii si acarienii.

Executata corect, aceasta operatiune curata si igienizeaza pe ambele fete majoritatea draperiilor si jaluzelelor textile in circa 60 de minute, eliminand murdaria si contaminantii ce provoaca alergii si lasand in urma un miros placut si un material curat si reimprospatat!

Spalare draperii foarte murdare si patate

Daca avem de curatat o draperie cu adevarat murdara, vom urmari atat igienizarea cat si eliminarea petelor dificile, ce nu ar ceda la simpla curatare cu abur. In acest caz, putem apela la demontarea de pe galerie si curatarea in totalitate prin injectie-extractie, ulterior efectuandu-se procedura igienizarii cu abur.

Spalarea draperiei, cu uscare rapida, folosind tehnologia injectie-extractie

. Aceasta metoda este singura eficienta pentru inlaturarea petelor de grasime, de sange, cafea, etc. intervenindu-se cu perie rotativa si agenti ecologici cu uscare rapida, apoi cu aspiratorul injectie-extractie Bissell, pentru curatarea completa.

Aceasta procedura completa dureaza maxim 90 de minute, fiind executata in bune conditii la domiciliu si lasand jaluzeaua textila sau draperia ca noua! Comod, rapid si la un pret corect pentru Bucuresti si Ilfov!


Cat dureaza si cat costa curatarea draperiei?

Curatare perdele, draperii si jaluzele

Curatare standard / igienizare draperie

(60 min)
129 lei

Curatare completa / toate procedurile

(90 min)
200 lei  doar 149 lei in luna

*Tarifele de mai sus includ deplasarea la domiciliu (in Bucuresti) si curatarea ambelor fete ale draperiei/jaluzelei in limita unei suprafete totale cumulate de 10 mp


Nota: Pentru mai multe jaluzele, draperii, rolete sau rulouri textile curatate, oferim reduceri de minim 10%!

Servicii curatare draperii la domiciliu

Servicii curatare la domiciliu

Avem peste 10 ani experienta in servicii de curatare draperii la domiciliu, curatare jaluzele verticale, rulouri si rolete textile, indiferent de dimensiuni, forma sau material! Apeleaza cu toata increderea la echipa noastra pentru curatarea draperiei pe loc, oriunde in Bucuresti.

Ne deplasam la adresa in aceeasi zi, cu autospeciala complet echipata pentru a igieniza si curata draperia, jaluzelele, rulourile textile si orice alt reper similar, in timp record!

Garantia noastra pentru curatat draperii/jaluzele pe loc

Expertiza tehnicienilor nostri profesionisti acopera zeci de tipuri de jaluzele, perdele si draperii textile, avand forme, materiale si dimensiuni diferite. Ca urmare, putem garanta pentru calitatea serviciilor prestate, pentru rezultatele obtinute si pentru preturi mici pe toate categoriile de servicii prestate in Bucuresti. Daca exista un alt serviciu online ce practica un pret mai mic pentru curatarea draperiilor la domiciliu, garantam returnarea pe loc a de 2 ori diferenta!


Recomandarile clientilor nostri:

"Este prima data cand am apelat la o firma de curatare acasa si ma bucur ca v-am gasit! Deoarece locuiesc singura spalarea draperiei era un cosmar caci niciodata nu am putut sa o dau jos si sa o pun la loc fara sa ma lovesc la genunchi, la cap sau sa-mi rup vreo unghie! De acum stiu pe cine sa sun cand vine curatenia generala!

Adriana Petrescu, Bucuresti

mai multe recomandari...

Curatat jaluzele verticale

De ce sa apelezi la CuratareRapida.ro?

Suntem profesionisti, harnici si rapizi! Ne propunem zi de zi sa redam culoarea si prospetimea draperiilor, roletelor textile, storurilor romane, jaluzelelor verticale si a oricarui reper de acest tip, cat ai zice "curat"!

  • EXPERTI: personal calificat, cu sute de deplasari efectuate in peste 10 ani
  • COMOD: curatam draperii/jaluzele pe loc, la domiciliul clientului (in Bucuresti)
  • IGIENIC: eliminam alergenii si acarienii din draperii pentru a obtine un mediu mai sanatos
  • PROFI: folosim solutii de curatare si aparatura din gama profesionala
  • IEFTIN: ne deplasam in Ilfov si Bucuresti (gratuit) si practicam preturi atractive
  • RAPID: curatarea oricarei draperii/jaluzele se efectueaza in 60-90 de minute

contact firma curatare la domiciliu Ai nevoie de ajutor sau de o cotatie?
suna-ne
   acum:
0723 61 58 98
contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Pentru altă dată contactați-ne la 0723 61 58 98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723 61 58 98


Facebook: curatare rapida