0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Curatare mocheta in Bucuresti

Servicii de curatare mocheta la domiciliu in Bucuresti si Ilfov, cu inlaturarea murdariei persistente, a petelor dificile si urmelor de uzura. Sunt redate culoarea, mirosul placut si prospetimea mochetei!

Cat de des trebuie curatate mochetele?

Mocheta este o solutie ce ofera confort si caldura pardoselilor, fiind foarte populara in spatiile publice cu trafic mediu si intens, in hoteluri, sali de conferinte, birouri, dar si in multe locuinte moderne.

Pe cat sunt de utile, pe atat sunt de greu de curatat mochete lipite fara aparate profesionale.
Aspirarea nu indeparteaza majoritatea reziduurilor si petelor impregnate in fibra mochetei. Spalarea nu poate fi facuta prin metode traditionale, fara a risca degradarea suportului textil, decolorarea si patarea cauzate de uscarea naturala, precum si aparitia ulterioara a mucegaiului si mirosurilor neplacute.

Curatare mocheta Bucuresti

Singura metoda corecta si eficienta de curatat mocheta este cea profesionala, realizata de personal calificat folosind echipamente de aspirare puternica cu vibratii, si spalarea cu injectie-extractie cu ajutorul detergentilor cu uscare rapida. Operatiunea dureaza o ora/20 mp si este prestata la domiciliu, in Bucuresti.

Alege siguranta unui serviciu garantat de furnizor, apeland la firma noastra pentru curatare profesionala mocheta, indiferent de tip! Tine cont ca pentru a pastra mocheta intr-o stare estetica si de igiena optime, aceasta trebuie curatata de minimum doua ori pe an!


Spalare mocheta Curatat covoare Curatare mocheta la domiciliu

Etape curatare profesionala mocheta

Din cauza traficului intens si al modelului unitar pe suprafata mare al mochetelor, murdaria, urmele de uzura si petele sunt mult mai vizibile si deranjante decat in cazul covoarelor ce pot fi ocolite cand se circula in camera, sau pot fi stranse pentru a fi curatate mai usor. De aceea, pentru o curatare rapida si cu rezultate bune, mocheta va fi curatata profesional, respectandu-se urmatorii pasi:

Curatare mocheta lipita folosind aspiratorul puternic cu vibratii

. Avand in vedere ca mocheta acopera de obicei suprafete mari de pardoseala, este dificil de demontat si dizlocat praful si particulele de murdarie fixate in tesatura folosind un batator traditional. Pentru a realiza curatarea pe loc a mochetei, intervenim cu echipamentul profesional SEBO cu electrobatator si aspirare puternica pentru a dizloca impuritatile, acarienii si resturile dificile, folosind si periile rotative reglabile ce realizeaza o curatare in profunzimea tesaturii.

Pre-tratarea si curatarea petelor de pe mocheta

. Dupa aspirarea mochetei sunt indepartate praful si murdaria superifciala, devenind mult mai vizibile petele si urmele de folosire. In urma inspectiei sunt identificate petele dificile, pe care aplicam pre-tratarea cu solutiile speciale K2R impotriva petelor, adecvate tipului de tesatura si naturii petei. Aceasta etapa este efectuata inaintea celei de spalat mocheta, pentru a da posibilitatea agentilor de curatare sa actioneze. Tot acum se intervine cu pistolul cu perie rotativa de duritate medie sau mare, precum si cu injectie de abur uscat pentru a dizloca petele cele mai "incapatanate".

Spalarea mochetei cu aspiratorul injectie-extractie

implica injectia de detergent activ in mocheta concomitent cu frecarea cu peria rotativa si aspirarea detergentului uzat, proces executat cu ajutorul echipamentului profesional Bissell BG10, lider in domeniu prin tehnologia ce permite folosirea functiilor de injectie si extractie simultan in ambele sensuri de deplasare pe suprafata mochetei, obtinandu-se o curatare de doua ori mai eficienta si mai rapida.

Uscarea rapida

, datorita tehnologiei injectie-extractie ce nu permite solutiei active sa ramana in tesatura mochetei, dar si datorita folosirii detergentilor Mafra cu uscare rapida. Acesti agenti de curatare au rolul de a reda stralucirea tesaturii, lasand in urma un miros fresh si parfumat.


Cat dureaza si cat costa procesul de curatare a mochetei?

Curatare mocheta

Curatat mocheta sub 50 mp

(60-90 min)
9 lei / mp

Curatat mocheta 50-100 mp

(120 min)
8 lei / mp

Curatat mocheta peste 100 mp

(30 mp/ora)
7.5 lei / mp

Mochete sub 15 mp:

vezi preturi curatare covoare

*Tarifele de mai sus includ si deplasarea la domiciliu, in Bucuresti. Se poate aplica o indexare de pana la 30% in cazul in care curatam spatii intortocheate, discontinue/intrerupte, cauzatoare de intarzieri.


Servicii de curatat mocheta la domiciliu

Servicii curatare la domiciliu

Suntem de peste 10 ani in domeniul curatare mochete pe loc, in Bucuresti (si imprejurimi)

Firma noastra ofera gratuit deplasarea cu unitatea mobila in aceeasi zi, la domiciliul clientului (in Bucuresti si Ilfov) in vederea curatarii rapide si a igienizarii oricarui tip de mocheta, indiferent de material sau dimensiune, cu echipamente si substante profesionale.

Garantia oferita de noi:

Garantam implicit si explicit pentru personalul calificat, pentru curatarea pe loc si pentru pretul practicat, sub rezerva returnarii a de 2 ori diferenta daca alt serviciu online ofera un pret mai mic! Apeleaza cu toata increderea la firma noastra de curatare la domiciliu si mocheta ta va arata ca noua!


Recomandarile clientilor nostri:

"La sediul firmei noastre avem mocheta lipita pe pardoseala in toate camerele, iar curatenia facuta de femeia de servici nu este suficienta pentru pastrarea unui mediu sanatos [...] Deja tuseam zilnic la birou, cand am hotarat sa apelez la serviciul dvs. de curatarea mochetei. Stefan si Andrei au venit, au scos echipamentul, ne-au mutat dintr-o camera in alta, si cu rabdarea unor chirugi au curatat fiecare coltisor si nu s-au lasat pana nu au terminat toate cele 3 camere mochetate. [...] Nu stiu daca ati inventat masina timpului, dar cert e ca 2 ore mai tarziu ne intorsesem in timp cu minim 5 ani, asa proaspete si parfumate devenisera mochetele noastre!"

Ana-Maria Roman, Bucuresti

mai multe recomandari...

Curatat mocheta

De ce sa apelezi la CuratareRapida.ro?

Alege experienta, eficienta si garantia celui mai bun pret pentru serviciul profesional de curatat mocheta la domiciliu, in Bucuresti si imprejurimi! Iata doar cateva dintre atuurile noastre:

  • EXPERTI: avem peste 10 ani experienta in domeniul curatarii domestice
  • COMOD: curatam orice tip de mocheta pe loc, la domiciliul sau sediul clientului
  • IGIENIC: microbii, bacteriile si acarienii din mocheta necuratata periodic iti afecteaza sanatatea
  • PROFI: folosim echipamente si solutii de curatare profesionale, de la braduri de top
  • IEFTIN: avem o politica de preturi corecta, raportata la lucrare nu la timp. Tarifele includ deplasarea
  • RAPID: curatarea unei suprafete de mocheta de pana in 50 mp este executata in 60-90 minute

contact firma curatare la domiciliu Ai nevoie de ajutor sau de o cotatie?
suna-ne
   acum:
0723 61 58 98
contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Pentru altă dată contactați-ne la 0723 61 58 98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723 61 58 98


Facebook: curatare rapida