0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Cum functioneaza aspiratorul injectie extractie?

Cum functioneaza aspiratorul injectie extractie?

Este important sa traim intr-un mediu cat mai curat pentru confortul nostru psihic si pentru a sta departe de posibile probleme de sanatate care pot avea drept cauza praful si mizeria din jur. Asadar, din nevoia unei igenizari exemplare care presupune curatarea in profunzime si nu doar la suprafata a materialelor textile si din fibre naturale, au aparut aspiratoarele cu functia de injectie extractie.

Echipa Curatare Rapida foloseste aceasta tehnologie impreuna cu alte aparate profesionale, ideale pentru a va asigura un mediu curat si sanatos. Te-ai intrebat vreo data cum functioneaza un aspirator cu injectie-extractie si de ce este atat de important?

Ce este un aspirator injectie extractie?

La baza, un aspirator injectie extractie este destul de similar cu unul clasic, cel putin ca aspect, in schimb aspiratorul cu injectie extractie are un rezervor care se umple cu apa sau solutie cu spumare redusa. Un astfel de aspirator nu este tocmai accesibil si in mare parte acest lucru se datoreaza faptului ca sunt echipamente profesionale folosite de firmele de curatare. Ele se gasesc in comert pentru uzul casnic, dar destinatia lor nu este tocmai aceasta avand de altfel si dimensiuni mai mari.

Cum se foloseste un aspirator injectie extractie?

Inainte de a incepe curatarea este important sa indepartam rezdurile grosiere prin inlaturare manuala sau prin aspirare, bineinteles. Avantajul unui astfel de aspirator este ca poate functiona ca un aspirator clasic, doar ca necesita sa inlocuim rezervorul cu filtrul destinat prafului si rezidurilor grosiere. Exista mai multe modele de aspiratoare si fiecare producator poate aduce varianta sa unica de utilizare/schimbare dar la baza aceste echipamente sunt destul de similare.

Curatarea in profunzime se va face cu o solutie cu spumare redusa. E important acest aspect pentru a nu ramane exces de spuma pe surafata curatata, suprafata ramane umeda in cazul in care nu se respecta acest aspect. Producatorul va recomanda ce solutie se foloseste in functie de proprietatile fiecarui material curatat, dar nu este obligatoriu sa folosim detergentii recomandati, aparatul functioneaza si cu alti detergenti, insa este un risc pe care utilizatorul si-l asuma. Ca exemplu, daca avem de curatat un covor se recomanda curatarea acestuia in prealabil cu o perie si solutie cu spumare redusa respectand sfaturile producatorilor. In acest fel indepartam petele nedorite si eficientizam timpul de curatare. Dupa curatarea cu perie se poate incepe curatarea cu injectie extractie care presupune “aspirarea” carpetei de la un capat la altul, miscarea se face lent tocmai pentru a lasa aspiratorul sa curete in profunime. In cazul in care covorul nu este foarte murdar, se poate trece peste etapa de a curata covorul cu peria in prealabil.

Clatirea, mai exact indepartara excesului de spuma se va face usor daca s-a folosit o solutie recomandata, in schimb daca s-a utilizat un detergent care nu are spumare redusa va fi nevoie de o curatare prelungita doar cu apa sau o laveta din microfibra. Ambele variante presupun timp si munca suplimentara, deci ideal ar fi sa fie respectate recomandarile producatorului. Suprafetele curatate prin injectie extractie nu raman ude in urma procesului, insa au un procent marit de umiditate in tesatura. Din acest motiv este foarte bine daca avem posibilitatea sa aerisim foarte bine incapaerea in care s-a realizat intreaga operatiune sau si mai bine sa scoatem covorul la aer daca dispunem de o terasa, balcon, gradina etc

Firma noastra asigura servicii profesionale de curatare a tuturor tipurilor de fibre textile, in timp record! Garantam eliminarea murdariei, petelor, mirosurilor neplacute si acarienilor din orice material, folosind tehnologii avansate de aspirare cu electrobatator/vibratii, spalare cu injectie-extractie si igienizare cu aburi.

mai multe despre curatarea la domiciliu...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: curatare rapida