0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Cum functioneaza aspiratorul injectie extractie?

Cum functioneaza aspiratorul injectie extractie?

Pentru confortul nostru psihic si pentru a evita eventualele probleme de sanatate care pot avea drept cauza praful si mizeria din jur, este important sa traim intr-un mediu cat mai curat. Aceasta nevoie de igienizare in profunzime a materialelor a dus la aparitia aspiratoarelor cu functie de injectie extractie.

Echipa Curatare Rapida foloseste aceasta tehnologie impreuna cu alte aparate profesionale, ideale pentru a va asigura un mediu curat si sanatos. Te-ai intrebat vreo data cum functioneaza un aspirator cu injectie-extractie si de ce este atat de important?

Ce este un aspirator injectie extractie?

Ca aspect, un aspirator injectie extractie este destul de similar cu unul clasic. In schimb, aspiratorul cu injectie extractie are un rezervor care se umple cu apa sau cu solutie cu spumare redusa. Fiind vorba de un echipament profesional, un astfel de aspirator nu este intotdeauna accesibil ca pret pentru consumatorii casnici.

Cum se foloseste un aspirator injectie extractie?

Etapa premergatoare curatarii este indepartarea, manuala sau prin aspirare, a reziduurilor grosiere. Unul dintre avantajele unui astfel de aspirator este ca, daca se inlocuieste rezervorul cu filtrul destinat prafului si reziduurilor, el poate functiona ca un aparat clasic. Exista mai multe modele de aspiratoare si fiecare producator poate aduce propria sa varianta de utilizare/schimbare, dar la baza echipamentele sunt destul de similare.

Curatarea in profunzime se va face cu o solutie cu spumare redusa. Acest aspect este foarte important pentru ca in urma curatarii sa nu ramana exces de spuma si suprafata sa nu ramana umeda. Producatorul va recomanda ce solutie se foloseste in functie de proprietatile fiecarui material curatat. Se pot folosi si alti detergenti fata de cei recomandati, dar acesta este un risc pe care utilizatorul si-l asuma.

De exemplu, daca avem de curatat un covor, se recomanda curatarea acestuia in prealabil cu o perie si solutie cu spumare redusa, respectand sfaturile producatorilor. In acest fel indepartam petele nedorite si eficientizam timpul de curatare. Dupa curatarea cu perie se poate incepe curatarea cu injectie extractie, care presupune "aspirarea" carpetei de la un capat la altul. Miscarea se face lent, tocmai pentru a lasa aspiratorul sa curete in profunime. In cazul in care covorul nu este foarte murdar, se poate trece peste etapa initiala de curatare cu peria.

Daca a fost folosita o solutie recomandata, clatirea, mai exact indepartarea excesului de spuma, se va face usor. In schimb, daca s-a utilizat un detergent fara spumare redusa, va fi nevoie de o curatare prelungita doar cu apa sau o laveta din microfibra. Ambele variante presupun timp si munca suplimentara, deci ideal ar fi sa se respecte recomandarile producatorului.

Suprafetele curatate prin injectie extractie nu raman ude in urma procesului, insa au un procent marit de umiditate in tesatura. Din acest motiv este recomandat sa aerisim foarte bine incaperea in care s-a realizat intreaga operatiune sau, in cazul in care dispunem de o terasa, balcon, gradina etc, sa scoatem covorul la aer.

Firma noastra asigura servicii profesionale de curatare a tuturor tipurilor de fibre textile, in timp record! Garantam eliminarea murdariei, petelor, mirosurilor neplacute si acarienilor din orice material, folosind tehnologii avansate de aspirare cu electrobatator/vibratii, spalare cu injectie-extractie si igienizare cu aburi.

mai multe despre curatarea la domiciliu...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: curatare rapida