0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Cum funcționează un aspirator cu injecție extracție?

Pentru a evita problemele de sănătate care pot avea drept cauză praful și mizeria din jur, dar și pentru confortul nostru psihic, este important să trăim într-un mediu cât mai curat. Această nevoie de igienizare în profunzime a materialelor a dus la apariția aspiratoarelor cu injecție extracție.

Aspirator cu injectie extractie

Ce este un aspirator cu injecție-extracție?

Un aspirator cu injecție extracție are un aspect destul de similar cu un aspirator clasic. Spre deosebire de acesta, are însă în plus un rezervor care se umple cu apă sau cu o soluție de spălare cu spumare redusă.

Aspiratorul cu injecție extracție oferă posibilitatea unei curățări eficiente a covoarelor, mochetei și fotoliilor sau canapelelor. După cum îi spune și numele, aspiratorul funcționează prin injectarea în material a soluției de spălare și extragerea apoi în aspirator a acesteia, împreună cu murdăria.

Un aspirator profesional cu injecție extracție are în general un preț destul de ridicat, nefiind întotdeauna accesibl pentru consumatorul casnic.

Cum are loc curățarea prin injecție extracție?

Etapa premergătoare curățării este îndepărtarea – manuală sau prin aspirare – a reziduurilor grosiere. Unul dintre avantajele unui astfel de aspirator este că, dacă se înlocuiește rezervorul cu filtrul destinat prafului și murdăriei, el poate funcționa ca un aparat clasic. Există o gamă variată de modele de aspiratoare cu injecție extracție și fiecare producător poate aduce propria sa variantă de utilizare, respectiv schimbare, însă principiile de bază rămân aceleași.

Curățarea în profunzime se va face cu o soluție cu spumare redusă. Acest aspect este foarte important pentru că nu trebuie să rămână exces de spumă și suprafața nu trebuie să rămână umedă. Soluțiile de curățare sunt de obicei indicate de producător, în funcție de proprietățile fiecărui material curățat. Pot fi folosiți și alți detergenți, însă utilizarea acestora implică un risc pe care utilizatorul și-l asumă.

De exemplu, în cazul unui covor, se recomandă curățarea în prealabil a acestuia cu o perie și o soluție specifică, respectând sfaturile producătorilor. Astfel se îndepărtează petele nedorite și se eficientizează timpul de curățare. Se trece apoi la curățarea cu injecție extracție, de la un capăt la altul al covorului, cu mișcări lente, tocmai pentru a permite acționarea în profunzime. În cazul în care covorul nu este foarte murdar, se poate trece peste etapa inițială de curățare cu peria.

Suprafețele curățate prin injecție extracție nu rămân ude în urma procesului, însă au un procent mărit de umiditate în țesătură. Din acest motiv se recomandă să aerisim foarte bine încăperea în care se realizează curățarea sau să se scoată covorul la aer, în cazul în care acest lucru este posibil.

Echipa Curățare Rapidă folosește această tehnologie și aparate profesionale performante, ideale pentru a asigura un mediu curat și sănătos.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Pentru altă dată contactați-ne la 0723 61 58 98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723 61 58 98


Facebook: curatare rapida