0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Praful si efectele lui asupra organismului

Praful si efectele lui asupra organismului

Auzim tot mai des stiri si informari despre depasirea in Bucuresti a valorilor normale privind privind poluarea cu praf (particule in suspensie/PM). Acest aspect nu este singular, majoritatea oraselor din Romania confruntandu-se cu astfel de probleme. Totusi, in Bucuresti ele sunt mai pregnante, iar poluarea afecteaza aerul pe care il respiram zi de zi.

Ce efect are praful asupra organismului?

Praful poate avea in compozitie nenumarate particule iritante ce pot fi deosebit de periculoase. Praful din casa sau de la locul de munca poate fi captat din pulberile eliminate de vehiculele auto si zonele industriale, polen care pentru anumite persoane este deosebit de iritant si periculos sau chiar resturi de excremente de origine animala care pot fi purtate in aer si inhalate. Aducem toate aceste particule din exterior si in casa, pe hainele noastre. Covoarele, mochetele, draperiile, perdelele sau alte materiale textile si chiar saltelele de pat atrag particulele de praf, iar in momentul in care le atingem sau le miscam, acestea vor fi eliminate in aer.

Cum reducem cantitatea de praf din casa?

  • Curatarea periodica este foarte importanta. Depunerile de praf se pot vedea de la o zi la alta si din acest motiv este indicat sa stergem praful cat de des putem. De asemenea, aspirarea covoarelor este si ea foarte importanta. Fiind de obicei de dimensiuni mai mari, ele pot genera o cantitate mare de praf. Ca atare, trebuie curatate cat mai des.

  • Chiar daca facem zilnic curatenie, praful va exista in permanenta in casa. O masura suplimentara, care poate contribui la scaderea cantitatii particulelor de praf din interiorul locuintei, este utilizarea unui purificator de aer. Acestea sunt destul de costisitoare, dar scopul si rezultatele finale justifica costurile.

  • Ca rezultat al existentei particulelor de praf din aer si al umiditatii din casa, pot aparea si diverse mucegaiuri. Din acest motiv este bine sa curatam periodic in profunzime elementele textile care atrag bacterii. Cateodata, acest lucru nu se poate realiza cu echipamentele conventionale si este necesar sa apelam la o firma specializata. Pe langa echipamente profesionale, aceasta va utiliza si substante dedicate fiecarui material in parte. Un exemplu elocvent sunt saltelele, pe care petrecem in medie 8-10 ore. In timpul somnului omul elimina secretii si creste umiditatea, iar salteaua absoarbe aceste particule incarcate cu apa. In consecinta, daca nu este aerisita si curatata, in interiorul ei pot aparea diversi fungi sub forma de mucegai. Odata aparute mucegaiurile, acestea pot fi eliminate in aer atunci cand ne asezam pe saltea. Prezenta sporilor de mucegai in aer este o problema deosebit de periculoasa.

Acelasi lucru este valabil si in cazul covoarelor - ele pot absorbi umiditatea din aer si in final pot elimina astfel de fungi sub forma de particule de praf. De aceea, este bine sa apelam periodic la o firma de specialitate, care le va igieniza, conferindu-le un miros placut.

Echipa CuratareRapida ofera servicii de curatare covoare, canapele si saltele la domiciliul clientului, oriunde in Bucuresti. Folosim exclusiv echipamente si substante profesionale si asiguram curatarea pe loc a oricarui reper textil sau de tapiterie in maxim 60 de minute, direct la domiciliul clientului! O curatare si igienizare profesionala va garanta eliminarea murdariei, petelor, mirosurilor neplacute si acarienilor din orice material!

mai multe despre curatarea la domiciliu...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: curatare rapida