0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

De ce e important sa ai un birou/spatiu office curat?

In contextul actual este absolut necesar ca spatiul de lucru sa fie bine igienizat si aerisit. Dar, facand abstractie de situatia data este de retinut ca igiena si curatenia sunt importante indiferent de moment. Biroul sau spatiul de lucru este locul in care petrecem cel mai mult timp si din acest motiv sanatatea noastra depinde de acest mediu.

De ce e important sa ai un birou/spatiu office curat?

Spatiile de birouri sau comerciale au deseori suprafata de circulatie acoperita cu mocheta sau alte pavaje textile de trafic mediu sau intens, ce necesita intretinere periodica. De asemenea, in receptii, sali de asteptare si birouri sunt canapele, fotolii si mobilier tapitat, precum si jaluzele sau rolete textile ce trebuie curatate si pastrate la un nivel ridicat atat din punct de vedere estetic cat si din cel al igienei, fiind obiecte folosite intens.

Curatarea pardoselilor

Nu trebuie sa te gandesti prea mult pentru a-ti da seama ca pardoselile office-urilor sunt zonele cu cel mai mare depozit de bacterii din acel spatiu. Foarte utilizate in aceste spatii sunt mochetele sau alte tipuri de covoare. Prin natura lor, carpetele retin praful si alte impuritati. Toate acestea pot fi inhalate in momentul in care particulele de praf sunt ridicate in aer de simpla actiune de a pasi.

Este foarte imporant sa curatam pardoselile cu o frecventa destul de mare, mai exact sunt necesare masuri de intretinere a curateniei iar asta presupune aspirarea periodica a suprafetelor si utilizarea unor substante de curatare de calitate. Insa, pentru a ne asigura ca tinem departe mizeria, bacteriile si fungii este necesar ca la anumite perioade de timp, in functie de necesitate, sa se faca o curatare profesionala cu substante de asemenea profesionale.

Curatarea mobilierului, echipamentelor si a zonelor de contact

In ultimul timp conceptul de open space este tot mai utilizat in cladirile de birouri. Aceste spatii nu au foarte multe usi de deschis si de cele mai multe ori sunt automate, insa chiar si aici exista zone de contact cu frecventa mare de utilizare, de exemplu panoul de control al liftului sau mana curenta a balustradelor, toaletele etc. Aceste zone sunt purtatoare de microbi indiferent de materialul din care sunt confectionate si este absolut necesar sa fie curatate zilnic ori de mai multe ori pe zi daca este posibil.

Pe langa aceste zone de contact mai sunt echipamentele folosite la comun care, pe langa faptul ca sunt posibile purtatoare de bacterii si microbi, daca nu sunt curatate frecvent capata un aspect neplacut, care n-ar face cinste niciunei companii.

Asadar, pentru un mediu placut la locul de munca sunt de luat in calcul doua mari aspecte: partea estetica, fiindca aspectul unei firme este important in raport cu clientii si nu numai, iar cel de-al doilea aspect este cel care priveste sanatatea angajatilor si a celor tranziteaza respectivele spatii. Asfel, grija pentru personal si clienti este si o dovada de respect fata de acestia si, de ce nu, fata de firma noastra. E adevarat, poate o persoana nu va da mare atentie unui birou foarte bine igienizat, dar cu siguranta il va tine minte pe acela care nu este.

Zona din imediata apropiere a geamurilor

Chiar daca geamurile unei cladiri sunt curate, nu inseamna ca si zona din imediata apropiere este la fel. Draperiile, jaluzelele ori perdelele, ca si in cazul suprafetelor de calcare au proprietatea de a retine praf si alte impuritati. Daca avem obiceiul sa deschidem geamurile frecvent pentru a aerisi (cum este si recomandat) atunci jaluzelele vor deveni o zona de filtrare intre praful de afara si mediul interior, insa toate acele particule vor ramane in tesatura sau pe paletele jaluzelelor, chiar daca sunt din plastic sau alt material.

De aceea, este foarte important sa acordam o atentie deosebita unor astfel de elemente si, periodic, sa le curatam foare bine. Recomandam sa apelati la o firma specializata la o anumita perioada de timp, fiindca produsele si echipamentele clasice nu curata intotdeauna in profunzime si exista riscul de a deteriora materialele utilizand substante necorespunzatoare.

Productivitate si confort

Daca spatiul de lucru este bine aerisit si are un aspect placut, angajatii vor avea o productivitate crescuta si vor fi mai fericiti. Chiar daca vorbim de o firma mare sau de una mica, aspectul este foarte important pentru ca influenteaza in mod direct starea de spirit a personalului. Daca spatiul in care lucram este curat, la fel vor avea grija si angajatii sa le fie tinuta si zona de lucru. Pentru ca mare parte din timpul zilei o petrecem la locul de munca este important sa ne bucuram de un mediu cat mai placut si confortabil, iar factori precum mirosul si aspectul estetic devin foarte importanti in momentul in care analizam productivitatea si chiar rentabilitatea firmei.

Pentru a avea un birou sau o firma curata, CuratareRapida.ro va sta la dispozitie. Este important ca intregul proces de curatare sa fie facut de personal calificat si cu echipamente profesionale, tocmai pentru a nu cheltui bani pe produse scumpe de care nici nu suntem siguri ca au efectul scontat si care odata desfacute, in timp incep sa isi piarda din proprietati. Realizam reconditionare, curatare si igienizare spatii de birouri, comerciale si sedii de firme in Bucuresti.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Pentru altă dată contactați-ne la 0723.61.58.98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723 61 58 98


Facebook: curatare rapida