0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!
Întrebări frecvente

Curatarea si igienizarea mochetei

Mochtele sunt o varianta foarte buna pentru pardoseli si sunt foarte folosite in hoteluri, restaurante sau birouri, pentru rezistenta crescuta a acestora la uzura. Acest tip de pardoseala ofera confort, fiind placuta la atingere si mentine cadura in orice spatiu. Cu toate acestea, riscurile ca mocheta sa se murdareasca sunt ridicate si, din cauza suprafetei extinse, curatarea si igienizarea poate fi dificila daca nu apelezi la un serviciu profesional. Pentru ca ne aflam in pragul curateniei de primavara ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu cateva sfaturi pentru igienizarea mochetei, care te vor ajuta sa scapi de petele nedorite de cafea, noroi, ulei, vin si altele!

Curatarea si igienizarea mochetei

Dimensiunile mari ale mochetei o fac mai greu de curatat fara solutii si aparate profesionale. Petele cauzate de diferite subtante, noroi si praf produc un aspect neingrijit, vechi si lipsit de prospetime. Aspirarea acesteia nu este intodeauna suficienta, fiindca nu indeparteaza majoritatea reziduurilor si petelor impregnate in fibra mochetei. Diversele trucuri de pe internet pot inrautati situatia si nu poti risca degradarea suportului textil, decolorarea sau absorbtia tuturor bacteriilor in material.

Curatarea imediata si scoaterea petelor de pe mocheta

Cu cat se actioneaza mai rapid asupra petei, sansele de curatare cresc semnificativ. Odata uscata substanta, mocheta va avea de suferit, iar pata poate ramane impregnata si va fi foarte dificil de inlaturat. Evita extinderea petei si apeleaza la un serviciu de curatare rapida la domiciliu a mochetei. Afla care sunt aparatele profesionale de care vei beneficia.

Un truc pentru a scapa de o pata suparatoare este sa absorbi cu un servetel excesul de lichid, prin tapotarea mochetei in mai multe randuri cu ajutorul unor prosoape de hartie. Ulterior, poti apela la o solutie naturala, si anume otetul alb. Acest produs este foarte bun pentru curatarea petelor de pe mocheta. Prepara solutia din 2 parti de otet alb si o parte de apa si pulverizeaza direct pe pata. Lasa otetul sa actioneze in profunzime timp de 5 minute si absoarbe iar excesul cu servetele.

Detergentul de vase este si el foarte eficient pentru petele de grasime. Curata cu atentie suprafata prin tapotare si apasare pe zona afectata. Daca vei curata prin frecare este posibil ca tesatura sa aiba de suferit,iar, de aceea, doar aparatele profesionale si subtantele speciale sunt eficiente pentru curatarea mochetei fara ca aceasta sa sufere modificari.

Solutii care revitalizeaza mochetele, curatarea si igienizarea profesionala

Pentru ca mocheta dumneavoastra sa arate ca noua este necesara o curatare profesionala care sa elimine petele nedorite, dar mai ales acarienii si bacteriile adunate in interiorul acesteia. Firma noastra ofera servicii de curatare rapida la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov, si garanteaza pentru rezultate uimitoare in vederea curatarii rapide a oricarui tip de mocheta, indiferent de material sau dimensiune, cu echipamente si substante profesionale. Pentru curatarea in profunzime a mochetei folosim echipamentul profesional SEBO cu electrobatator si aspirare puternica pentru a elimina orice impuritati. Pentru pete intervenim cu solutii speciale, ecologice, alese in functie de originea petei si materialul mochetei. Petele sunt pre-tratate si ulterior se efectueaza spalarea propriu-zisa a mochetei cu aspiratorul injectie-extractie. Acest echipament nu doar ca este eficient, ci promite uscarea rapidei a suprafetei curatate, lasand in urma un miros fresh si parfumat.

Alte articole care te-ar putea interesa

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: curatare rapida