0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Curatare fotolii pe loc in Bucuresti

Serviciu de curatare fotolii si scaune tapitate la domiciliu. Indepartare pete, urme de uzura, bacterii, acarieni si mirosuri urate pe loc, cu aparatura profesionala si personal calificat in Bucuresti.

Cand ti-ai curatat ultima data fotoliile cu adevarat?

Ai observat ca fotoliul preferat este mai uzat si mai murdar decat celelalte fotolii sau decat canapeaua? Gandeste-te cat stai zilnic la televizor sau impreuna cu familia si prietenii. Este normal ca locurile in care petrecem foarte mult timp sa acumuleze murdarie, transpiratie, alergeni, urme de uzura si pete inestetice.

Ca urmare, este obligatorie o curatare periodica a tapiteriei, executata profesional, pentru a inlatura urmele cauzate de folosirea intensa, mai ales daca in casa sunt animale de companie sau copii mici.

Curatare profesionala fotolii

Care este solutia? Apeleaza la noi pentru o curatare profesionala cu aparatura si solutii de ultima generatie iar fotoliile, taburetele si scaunele tale vor arata ca noi! Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu si sute de fotolii si canapele curatate, putem garanta ca iti vom oferi cele mai bune rezultate!


Curatare fotoliu

Care sunt etapele de curatare fotolii la domiciliu?

Spre deosebire de canapele, care au o suprafata de sezut unitara si continua, fotoliile si scaunele sunt folosite diferit, de membri diferiti ai familiei, murdaria si urmele de uzura fiind vizibile in mod specific pe tapiteria fiecarui fotoliu sau scaun in parte.

Curatarea periodica in aceste cazuri este esentiala, atat din motivul estetic cat si pentru eliminarea bacteriilor si acarienilor din tapiterie ce genereaza mirosuri neplacute si pot provoca alergii.

Incepem curatarea fotoliului cu aspirarea suprafetelor textile

, folosind aspiratorul SEBO profesional, cu electro-batator pentru dizlocarea impuritatilor si acarienilor si cu perie speciala pentru indepartarea depunerilor si parului de animale.

Urmeaza spalarea profunda cu echipamentul injectie-extractie

. Aceasta etapa incepe cu o inspectie in detaliu a tapiteriei pentru identificarea petelor si zonelor afectate de uzura ce vor fi pre-tratate cu agenti speciali de curatare. Se actioneaza local cu pistolul pneumatic cu perie rotativa, apoi intreaga suprafata a fotoliului este curatata cu aspiratorul injectie-extractie Bissell BG10, lider in domeniu.

Igienizarea cu abur a tapiteriei omoara acarienii si bacteriile

. Deoarece unele zone mai putin accesibile devin medii propice pentru dezvoltarea bacteriilor, microbilor si acarienilor, intervenim pentru dezinfectarea acestora la 150° Celsius folosind aspiratorul profesional cu aburi Karcher a carui actiune este utila si in dizlocarea unor pete uleioase care "cedeaza" doar la temperaturi ridicate.

Curatare canapea Curatat scaune

Agenti de curatare profesionali cu uscare rapida

. Atat tehnologia cu abur, cat si solutiile de curatare folosite (Meguiar's, Mafra si K2r, 100% ecologice) au proprietatea de uscare rapida, lasand in urma materialul textil al tapieriei curat si improspatat precum si un miros foarte placut.


Cat dureaza si cat costa curatarea unui fotoliu / scaun?

Curatare scaune

Curatare scaun tapitat, taburet

(15 min)
79 lei

Curatare fotoliu

(30 min)
125 lei  doar 99 lei in luna

Curatare canapele

(de la 45 min)
de la 129 lei  vezi preturi

*Tarifele de mai sus includ si deplasarea la domiciliu


Nota: Pentru mai multe repere curatate, spre exemplu 4 scaune, 2 fotolii, scaune+fotolii sau fotolii+canapea aplicam reduceri de volum. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata! Vezi si oferta curatare canapele.

Servicii profesionale de curatare tapiterie scaune si fotolii la domiciliu

Servicii curatare la domiciliu

Avem 10 ani de experienta in servicii de curatare domestica pentru orice tip de repere textile: canapele, fotolii, scaune tapitate, jilturi, taburete, scaune de birou textile si orice alt obiect de mobilier tapitat.

Folosim unitatea mobila pentru a ne deplasa rapid la domiciliul clientului, in Bucuresti si imprejurimi, si curatam pe loc fotoliile sau scaunele tapitate, in maxim 60 de minute.

Garantiile noastre:

Prestam un serviciu de curatare profesionala cu rezultate garantate. Ne bazam pe o experienta tehnicienilor nostri, pe aparatura si solutiile de curatare de top si pe sutele de fotolii si scaune curatate! De aceea, garantam implicit si explicit pentru inlaturarea urmelor de murdarie, scoaterea celor mai comune tipuri de pete, eliminarea acarienilor si a mirosurilor neplacute, indiferent de materialul textil curatat.


Recomandarile clientilor nostri:

"[...] Tocmai cand ne pregateam sa cumparam alte fotolii am dat de dvs. si am hotarat sa va "testam" serviciile pe fotoliul in care isi face veacul Athos, labradorul familiei. Nu e nevoie sa intram in detalii despre cum arata si cum mirosea fotoliul inainte sa ne faceti prima vizita... a fost insa foarte amuzant momentul cand toate fotoliile erau proaspat curatate si nici macar Athos nu mai stia care este fotoliul lui..."

Fam. Savu, Bucuresti

mai multe recomandari...

Curatare canapele cu abur Curatare fotolii

De ce sa apelezi la CuratareRapida.ro?

Cauti un serviciu comod, rapid si accesibil de curatare tapiterii si obiecte de mobilier tapitate la domiciliu? Iata doar cateva dintre principalele noastre avantaje:

  • EXPERTI: suntem de peste 10 ani in domeniul curatarii domestice
  • COMOD: prestam toate serviciile pe loc, la domiciliul clientului
  • IGIENIC: acarienii si alergenii dintr-un fotoliu necuratat periodic iti pot afecta sanatatea
  • PROFI: curatare profesionala cu echipamente si solutii de top
  • IEFTIN: preturi corecte, deplasare inclusa in Bucuresti, accent pe raportul onest calitate/pret
  • RAPID: procesul de curatare a fotoliilor / scaunelor este realizat in maxim 60 minute

contact firma curatare la domiciliu Ai nevoie de ajutor sau de o cotatie?
suna-ne
   acum:
0723 61 58 98
contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Pentru altă dată contactați-ne la 0723 61 58 98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723 61 58 98


Facebook: curatare rapida