0723.61.58.98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723.61.58.98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Sfaturi pentru ingrijirea saltelei si curatarea ei

Sfaturi pentru ingrijirea saltelei si curatarea ei

Odata cu vremea salteaua, respectiv, patul a devenit indispensabila vietii cotidiene. Chiar daca nu acordam o mare importanta saltelelor trebuie sa ne gandim ca petrecem destul de mult timp pe aceste suprafete. O persoana doarme in medie de la 6 – pana la 10 ore pe noapte in functie de nevoia fiecaruia. Asadar,suprafata saltelei este zona cu care, poate, avem cel mai mult lung contact pe parcursul unei zile.

Ca regula generala, recomandat este sa schimbam salteaua undeva la 10-12 ani, insa, in functie de producator si calitatea materialelor din care a fost confectionata aceasta perioada poate sa difere. Durata de viata a saltelei este direct influentata de ingrijirea acordata pe intreaga perioada de utilizare a acesteia.

Recomandari privind ingrijirea saltelei

Pentru a ne bucura de tot confortul este necesar ca periodic sa acordam atentie catorva detalii cu privire la intretinerea saltelei:

  1. Intoarce salteaua de pe o parte pe alta, de cele mai multe ori chiar producatorul recomanda acest lucru. De ce este necesar? Ei bine, prin prisma materialelor din care sunt confectionate saltelele, acestea tind ca in timp sa ia forma persoanei care o foloseste si astfel suprafata perfect plana va incepe sa aiba adancituri in pe anumite zone.

  2. Putini stiu, dar si saltelele pot fi aspirate si chiar este recomandat. Aspira salteaua cu regularitate si eviti astfel infiltrarea particulelor de praf si chiar a diferitelor microorganisme.

  3. Asigura-te ca salteaua este aerisita. Nu pune salteaua pe o suprafata care nu permite circularea aerului. De asemenea, daca ai posibilitatea 30-60 de min dimineata evita sa pui cuvertura pe pat astfel incat sa dai posibilitatea saltelei sa ia contact cu aerul. Chiar daca nu ne dam seama, pe parcursul noptii, omul elimina diverse secretii si prin prisma acestului lucru se creeaza un mediu umed pe intreaga suprafata de dormit. Daca salteaua nu este aerisita poate capata miros neplacut sau daca umiditatea persista apar mucegaiurile reuzultat al diversilor fungi care pot dauna sanatatii omului.

  4. Daca folosesti o protectie pentu saltea este recomandat sa o speli cam la 2 luni, in functie de sezon si cat consideri ca este necesar. Totodata, igiena lenjeriei este foarte importanta, asigura-te ca dormi intotdeauna pe un cerceaf curat. Pe langa aspectul sanatatii, acest lucru aduce si un confort mai bun al somnului.

Toate aceste recomandari sunt activitati de ingrijire care pot face parte din rutina noastra si care pot fi facute de oricine. Sunt anumite situatii, insa, cand este recomandat ca unele problem sa nu incercam sa le rezolvam noi pentru ca riscam sa deterioram iremediabil tesatura. Luam ca exemplu urina animala sau chiar umana, in ambele cazuri avem de a face cu miros pregnant, pete si problema umiditatii. In acest caz daca incercam sa remediem in regim propriu exista riscul de a fi tentati sa luam un detergent foarte puternic din comert care poate deteriora materialele saltelei si nici problema sa nu ne-o rezolve. Precum aceasta situatie sunt multe, majoritatea saltelelor au in continut burete si indiferent de calitate, acesta absoarbe lichidele si stocheaza inclusiv mirosul. Vorbim aici de urina, sange, alimente etc.

Apeleaza la o curatare profesionala!

Pentru petele dificile si mirosul pregnant recomandat este sa lasam specialistii sa isi faca treaba. Exista firme care se ocupa cu curatarea saltelelor si a altor suprafete din confortul casei. Nu este necesar sa te deplasezi la ei fiindca de cele mai multe ori, aceste firme asigura servicii precum deplasarea la domiciliu. O astfel de firma iti va pune la dispozitie personal calificat si echipamente profesionale. Mai exact, cel care se va ocupa de salteaua ta va cunoaste care substanta este potrivita pentru materialele din care este confectionata si elimini in felul acesta riscul de a deteriora o saltea inca buna. Curatarea nu se va face doar la surafata, sunt folosite aspiratoare pe baza de injectie extractie care curata in profunzime si elimina mirosurile neplacute.

Echipa curatarerapida.ro ofera servicii de curatare si igienizare saletele la domiciliu, oriunde in Bucuresti! Eliminarea acarienilor si scoaterea urmelor de transpiratie, mirosurilor urate si petelor din saltea sunt executate de expertii nostril cu aparatura profesionala. Conditiile improprii in care dormi in fiecare noapte pot declansa reactii alergice, iritatii, eczeme si alte alergii. Pentru un mediu sanatos de dormit saltelele trebuie curatate cel putin de doua ori pe an.

Asadar, indiferent ca ai o saltea noua sau de cativa ani, daca nu o ingrijesti, ia in considerare ca o saltea curata iti poate influenta sanatatea si starea de spirit. Somnul si odihna sunt foarte importante chiar daca de cele mai mute ori nu acordam o asa mare importanta acestui aspect.

mai multe despre curatarea la domiciliu...

contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723.61.58.98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723.61.58.98


Facebook: curatare rapida