0723 61 58 98 Luni-Vineri: 9:00-19:00

Program:


» Luni-Vineri: 09:00-19:00

Telefon:


» 0723 61 58 98
Serviciu de curatare profesionala canapele, covoare si saltele la domiciliu, in Bucuresti!
Curatare rapida - covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterii la domiciliul clientului
Contactează-ne pe Whatsapp!

Oferta curatare mochete, canapele, jaluzele birouri

Serviciu profesional de curatare si igienizare sedii firme, spatii comerciale si cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, realizat pe loc, cu personal calificat, oriunde in Bucuresti si Ilfov

Apeleaza la curatarea profesionala a biroului!

In receptii, birouri, sali de asteptare si in spatiile publice cu trafic mediu sau intens este nevoie periodic de o curatare executata profesional a mochetei si mobilierului tapitat (canapele, fotolii si scaune de birou, etc), precum si a jaluzelelor verticale sau a draperiilor din material textil.

Servicii curatare birouri

Simpla aspirare sau stergere a prafului pot da impresia de curatenie aparenta, insa in timp murdaria profunda, petele si urmele de uzura creeaza atat probleme de natura estetica cat mai ales de sanatate pentru angajatii care folosesc aceste spatii in mod intens, uneori peste 8 ore pe zi.

Rapid si accesibil! Serviciul B2B prestat la sediul firmei dvs., in aceeasi zi, cu personal calificat si echipament performant, in Bucuresti si Ilfov.

Singura metoda corecta si eficienta de curatarea mochetelor, canapelelor, scaunelor de birou si jaluzelelor textile este cea profesionala, realizata cu aparatura de aspirare puternica cu vibratii, spalare cu injectie-extractie cu solutii de uscare rapida si igienizare cu abur uscat.

Procedurile garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate, se desfasoara rapid (peste 20 mp / ora) si sunt prestate cu tehnicieni experimentati in domeniu, cu sute de lucrari efectuate.

Servicii curatare canapele Curatare mocheta birouri

Preturi curatare firme. Oferta corporate

Oferim reduceri semnificative persoanelor juridice in functie de volumul de repere curatate.
Vezi lista de preturi standard si contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

Vrei o firma curata in timp record? Suna-ne acum!


Serviciu de curatare firme folosind unitatea mobila

Servicii curatare la domiciliu

Ne deplasam in aceeasi zi la sediul societatii dvs., folosind autospeciale complet echipate, pentru a interveni atat in curatarea de repere punctuale cat si pentru o actiune completa, ce vizeaza toate elementele de curatat din firma.

In plus, indiferent de valoarea lucrarilor efectuate, deplasarea este inclusa in pretul serviciilor de curatare (in Bucuresti).

Garantiile oferite de firma noastra:

Avem peste 10 ani de experienta in domeniu, de aceea garantam implicit si explicit pentru personalul calificat, pentru curatarea rapida si eficienta si pentru nivelul scazut al tarifelor practicate, sub rezerva returnarii a de 2 ori diferenta daca alt serviciu online ofera un pret mai mic in Bucuresti!

Curatare jaluzele verticale Curatare scaune birou

Recomandarile clientilor nostri:

"Baietii sunt constiinciosi, prompti, profesionisti si se pricep la ceea ce fac. De fiecare data cand am apelat la serviciile firmei dvs, am avut numai cuvinte de lauda. Recomandam cu incredere!"

S.C. CityWeb Media S.R.L., Bucuresti

"Colaboram din 2011 cu firma Curatare Rapida, pentru curatarea suprafetelor mochetate din camere hotelului. Nu stiu ce minuni faceti, dar de fiecare data mocheta arata ca noua, ii revine culoarea si are un miros fresh!"

Danut Sitaru, Manager Hotel Jolie, Bucuresti

"V-am cerut ajutorul in urma unor lucrari de renovare care au lasat pe langa mizerie si dezordine niste pete urate pe mocheta si fotoliile din birou. Am fost surprins de usurinta si rapiditatea cu care echipa dvs. a intervenit si a curatat biroul, si in numai 2 ore toate erau la locul lor! M-ati castigat ca si client si pentru acasa!"

Eduard M., Bucuresti

mai multe recomandari...


contact firma curatare la domiciliu Ai nevoie de ajutor sau de o cotatie?
suna-ne
   acum:
0723 61 58 98
contact firma detailing tapiterie Ai nevoie de ajutor? 0723 61 58 98

Ofertă preț curățare:

Curatare la domiciliu

Completează următoarele date și te contactăm pentru programare:

Mai ai ceva de curățat?
Unde facem curățarea?
Când facem curățarea?

Pentru altă dată contactați-ne la 0723 61 58 98


Datele tale de contact:

Detailing interior complet

Servicii profesionale
de curatare saltele, canapele
fotolii, covoare, mochete
draperii si jaluzele textile
100% garantate de prestator

Curatare Rapida Bucuresti

0723 61 58 98


Facebook: curatare rapida